ти само да знаеш
тъжна
обляна в сълзи
свирепа до болка
цялата в синини
наръгана в сърцето
погълната от мисли
как съм я обичал, само да знаеш –
създавал съм раните ѝ
издълбавал съм пропаст
пускал съм любовта ѝ
много надълбоко
обичал съм себе си
когато е трябвало
да обичам
нея
© Диляна Ненова Всички права запазени