26 мар. 2012 г., 15:39

Как със любимата беряхме рози 

  Поэзия » Другая
605 0 5

 

 

За мене вчера бе чудесен ден -
нали часовникът ни бе сменен,
и през нощта добре не се наспах,
в следобедните часове заспах.

И в съня си де ли не пътувах,
и какви не сънища сънувах!

Но най-красивият ми сън бе този -
как със  любимата беряхме рози!

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??