За мене вчера бе чудесен ден -
нали часовникът ни бе сменен,
и през нощта добре не се наспах,
в следобедните часове заспах.
И в съня си де ли не пътувах,
и какви не сънища сънувах!
Но най-красивият ми сън бе този -
как със любимата беряхме рози!
© Ангел Чортов Всички права запазени