10 апр. 2009 г., 07:44

Как така? 

  Поэзия
707 0 2

Уж безопасни игли,

а от сърцето ми потече кръв,

тече кръв и от очите ми,

изваждам погледите ти от мен,

изваждам целувките от устните ми,

боли, но какво от това?
И утре е ден, а животът си е живот...

И ме чака с дългия списък,

дори когато спя под звездите насаме,

заглушена от собствените си викове...

търся теб,

но какво от това...

трябва да живея дните си...

трябва да се събера

и може би да порасна с най-малко 100 години,

за да го разбера... за да те разбера,

за да се разбера...

трябва... трябва... трябва...

да се къпя само със светена вода,

да осветя себе си и стихове ми...

мечтите ми...

да ми е хубаво и сама...

трябва без теб да продължа.

КАК ТАКА?

 

 

© Хей Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Няма страшноОживява сеДори и болката може да е красива
  • Трудни въпроси и колко боли ог тях.
Предложения
: ??:??