28 нояб. 2020 г., 00:19

Как звучи самотата 

  Поэзия » Другая
415 0 1

Как звучи самотата, човече?

Като компресор на празен хладилник.

Като неука капка от чешма, 

която не разбира, че трябва да спре. 

Тази глупава капка, която иска да те залее.

Която иска да ти даде.

Звучи бавно и дразнещо. 

Като флейта, 

Като стар затлачен тензух. 

Болезнено празна. 

И с много любов....

Тази глупава капка, която иска да те залее.

 

 

© Сатин Роксан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да! Крайно време е неуките капки да тръгнат на училище! И никакви флейти!
Предложения
: ??:??