Надежди - черни пеперуди,
отлетяха една по една,
в дългите нощи будувам
в пашкул на самота.
Затворена какавида,
с душа от болка изпита,
светлината няма да видя,
съдбата тъй ме проклина.
А исках да съм пеперуда...
© Богдана Маринова Все права защищены
Защо не четете, а пишете?