May 26, 2012, 5:09 PM

Какавида 

  Poetry » Other
561 0 1

Надежди - черни пеперуди,

отлетяха една по една,

в дългите нощи будувам

в пашкул на самота.

 

Затворена какавида,

с душа от болка изпита,

светлината няма да видя,

съдбата тъй ме проклина.

 

 

              А исках да съм пеперуда...

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??