24 мая 2011 г., 23:06

Както и да умра 

  Поэзия » Другая
493 0 2

Все някога аз ще умра,
но както и това да се случи,
ще издъхна с горда глава,
за пример на моите внуци...
 
Все някога аз ще умра,
като всеки човек на земята ни,
но както и това да се случи,
ще плачат за мене децата ми...

Все някога аз ще умра,
но както и това да се случи,
не потъвайте, мои скъпи, в тъга,
а поискайте моят дух да ви учи,

защото не съществувах аз просто така,
а вложих истински чувства в живота,
на честността и доброто подавах ръка
и по пътя стръмен крачех с охота...

Все някога аз ще умра,
но както и това да се случи,
мисля, че душата ми достойно живя,
място добро след смъртта да получи...

             D. Patton

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??