9 мая 2008 г., 16:13

Както отначало 

  Поэзия » Другая
630 0 6

Смеха ти още чувам как носи се след мен в нощта,

топлината на ръцете ти усещам

как галеше ме тихо под дъжда.

Очите твои още виждам,

усещам как догарят тялото ми жадно,

душата своя аз продадох,

за да бъдем с тебе

както отначало.

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??