May 9, 2008, 4:13 PM

Както отначало 

  Poetry » Other
641 0 6

Смеха ти още чувам как носи се след мен в нощта,

топлината на ръцете ти усещам

как галеше ме тихо под дъжда.

Очите твои още виждам,

усещам как догарят тялото ми жадно,

душата своя аз продадох,

за да бъдем с тебе

както отначало.

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??