21 авг. 2009 г., 20:25

Както само теб 

  Поэзия
441 0 2

Обичам те -както утрото небето
и сълзите ми са дъжд,
върху пясъка постлани,
обичам те - както вятърът листата
и те прегръщам като
вълните в морето разпилени,
обичам те - както слъцето земята
и мислите си разпилявам
както залезът - полумрака.
Обичам те като
светлината, разголваща
се пред нощта,
като птица свободата.
Обичам те,
както само мога да обичам теб.

 

© Александра Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??