2 нояб. 2008 г., 07:50

Каква любов?! 

  Поэзия » Любовная
672 0 2

Каква любов в сърцето ми напира?

Каква любов сърцето ми раздира?

Опитвам се да я заблудя.

Опитвам се да я прокудя.

А тя стои сама на прага,

гледа тъжно в очите ми, не бяга!

 

Не мога аз или не разбирам!

Любов ли е? Не подозирам!

В живота ми чувство непознато

изпълва сърцето ми, когато

напира Тя - зашеметяваща и нежна,

пристига толкова копнежна.

 

Да те замразя или да те скрия?

Но ти си водата, от която пия!

Не искам с теб, любов, да прекалявам!

Нямам право, а искам да се надявам!

 

Каква любов? Любов ли е това?!

Не знам какво със мен става!

Опитвам се да се съвзема,

но тя отново ме обзема.

Безсилна съм, а искам да извикам!

Да кажа, че на чувствата откликвам!

Ще мога ли един ден да заявя,

че ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ е това?!

 

 

© Дафи Сидова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??