10 сент. 2006 г., 16:33

Каква ти тук прошка 

  Поэзия
846 0 10

След толкова нощи,

след толкова дни,

стоиме виновни

и шепнем: ”Прости!”

 

Запалихме огън,

той още гори -

защо да угасне,

говориш ми: ”Спри!”

 

Каква ти тук прошка -

попитай сърцето,

подай си ръцете,

целувай лицето!

 /редактирано от Мойсей/

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??