10.09.2006 г., 16:33 ч.

Каква ти тук прошка 

  Поезия
843 0 10

След толкова нощи,

след толкова дни,

стоиме виновни

и шепнем: ”Прости!”

 

Запалихме огън,

той още гори -

защо да угасне,

говориш ми: ”Спри!”

 

Каква ти тук прошка -

попитай сърцето,

подай си ръцете,

целувай лицето!

 /редактирано от Мойсей/

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??