Как ще се почувстваш,
когато няма път назад?
Дали за мене ще се сетиш,
или ще останеш в твоя ад?
Няма ли да е далече нашата мечта,
дали ще построиме своята съдба?
Ще почувстваме ли някак
щастие и занапред,
или ще се надяваме
да не губим вярата си днес?
Ако се обърнем назад в миналото
и погледнем в какво сме се превърнали сега,
дали ще сме същите,
или отново ще се променим така?
Как ще се почувстваме,
когато няма път назад,
но явно вече късно е
за нашия обрат...
© Ели Дим Все права защищены