17.12.2010 г., 23:06 ч.

Какво ако? 

  Поезия » Друга
491 0 1

Как ще се почувстваш,

когато няма път назад?

Дали за мене ще се сетиш,

или ще останеш в твоя ад?

Няма ли да е далече нашата мечта,

дали ще построиме своята съдба?

Ще почувстваме ли някак

щастие и занапред,

или ще се надяваме

да не губим вярата си днес?

Ако се обърнем назад в миналото

и погледнем в какво сме се превърнали сега,

дали ще сме същите,

или отново ще се променим така?

Как ще се почувстваме,

когато няма път назад,

но явно вече късно е

за нашия обрат...


© Ели Дим Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??