3 мар. 2008 г., 13:53

Какво да направя, за да ме обичаш?! 

  Поэзия » Любовная
1356 0 9

Какво мога да направя, за да ме обичаш?

Кажи и ще се постарая!

Гроб за туй, що в мене не харесваш, аз ще изкопая

и там във него ще го погреба.

Кажи и ще се постарая!

Аз всяка истина за тебе ще узная,

но в тайните ти няма да надничам.

Кажи ми, ще се постарая -

ах, колко само те обичам!

Какво да сторя, за да ме обичаш?

Да ме обичаш с половината на моята любов?

Кажи и ще се постарая!

© Наталия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??