Какво мога да направя, за да ме обичаш?
Кажи и ще се постарая!
Гроб за туй, що в мене не харесваш, аз ще изкопая
и там във него ще го погреба.
Кажи и ще се постарая!
Аз всяка истина за тебе ще узная,
но в тайните ти няма да надничам.
Кажи ми, ще се постарая -
ах, колко само те обичам!
Какво да сторя, за да ме обичаш?
Да ме обичаш с половината на моята любов?
Кажи и ще се постарая!
© Наталия All rights reserved.