26 мая 2004 г., 19:34

Какво е любовта? 

  Поэзия
2427 0 1
Дали е любов това чувство,
което ме кара да искам
да идвам при тебе тъй често
и само за теб да си мисля?

Дали е любов щом когато
те видя със друга умирам
и нещо във мене угасва
и в безброй сълзи се обливам?

Дали е любов това, което
ме кара да продължавам все още
да стоя и да гледам небето
и тебе да виждам все нощем?

Дали е любов аз не зная,
но знам, че само тебе желая!!!

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??