17 мая 2008 г., 06:31

Какво е любовта 

  Поэзия » Любовная
689 0 2

Когато те видях за първи път

и влюбих се във блясъка

на твоите очи,

разбрах, че тебе ще обичам аз

и никога, и нищо не ще ни раздели.

Щастливи днес сме с тебе

и обичаме се тъи пламенно, и нежно,

за да раздадеме онзи блясък на света,

който ни показа

какво е любовта!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??