May 17, 2008, 6:31 AM

Какво е любовта 

  Poetry » Love
683 0 2

Когато те видях за първи път

и влюбих се във блясъка

на твоите очи,

разбрах, че тебе ще обичам аз

и никога, и нищо не ще ни раздели.

Щастливи днес сме с тебе

и обичаме се тъи пламенно, и нежно,

за да раздадеме онзи блясък на света,

който ни показа

какво е любовта!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??