11 июл. 2019 г., 22:43

Какво е обичта? 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
652 1 0

Обичам те,

но трябва да те пусна.

 

Ти си всичко, от което имам нужда,

но не си това, което искам.

 

Обичам те,

неописуемо.

 

Още не съм пуснал миналото,

или ти, или миналото.

 

Обичам те...

© Филип Филипов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??