11.07.2019 г., 22:43 ч.

Какво е обичта? 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
650 1 0

Обичам те,

но трябва да те пусна.

 

Ти си всичко, от което имам нужда,

но не си това, което искам.

 

Обичам те,

неописуемо.

 

Още не съм пуснал миналото,

или ти, или миналото.

 

Обичам те...

© Филип Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??