11 jul 2019, 22:43

Какво е обичта? 

  Poesía » De amor, Verso libre
633 1 0

Обичам те,

но трябва да те пусна.

 

Ти си всичко, от което имам нужда,

но не си това, което искам.

 

Обичам те,

неописуемо.

 

Още не съм пуснал миналото,

или ти, или миналото.

 

Обичам те...

© Филип Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??