29 нояб. 2008 г., 09:23

Какво е приятелството... а любовта? 

  Поэзия
717 0 5

Как го каза, приятелю:

"Приятелството е една душа в две тела, а любовта...

Любовта е цял океан в една сълза,

седем небеса в един поглед,

вихрушка в една въздишка,

светкавица в едно докосване,

милион години в една минута...

и все пак... Едно сърце в две тела...!"

© Кристиян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??