12 дек. 2009 г., 00:05

Какво направи? 

  Поэзия » Любовная
840 0 2

Душата си ли пусна днес навън да скита,

на воля след безбройните терзания?

Или криле разпериха мечтите ти,

след пролетния дъжд в треви уханни?

 

Очите ти ли тръгнаха в потоци в миг отприщени

надолу по пътеките на времето?

Или ръцете ти, възли разнищили,

освободени се протегнаха към мене?

 

Докосна ме, събуди ме в недрата ми,

обрече всеки миг със твойто име да наричам.

Душата ми изнесе на крилата си

и ме закле единствен тебе да обичам.

© Сара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??