29 окт. 2017 г., 18:01

Какво остана 

  Поэзия » Другая
386 0 0

Какво от съдовете да измия ми остана,

когато Вие стихове на поети непознати

ми редите

и аз оставам със без тях 

и поети тъй безброй редят пред мен

пак непознати

и в утрото познато,

обогатен и стреснат 

мисля с радост,

с усмивка да творя  и някой, някога

да може да чете или цитира  

тази болка и тъга!

© Асен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??