29.10.2017 г., 18:01 ч.

Какво остана 

  Поезия » Друга
377 0 0

Какво от съдовете да измия ми остана,

когато Вие стихове на поети непознати

ми редите

и аз оставам със без тях 

и поети тъй безброй редят пред мен

пак непознати

и в утрото познато,

обогатен и стреснат 

мисля с радост,

с усмивка да творя  и някой, някога

да може да чете или цитира  

тази болка и тъга!

© Асен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??