29 oct 2017, 18:01

Какво остана 

  Poesía » Otra
385 0 0

Какво от съдовете да измия ми остана,

когато Вие стихове на поети непознати

ми редите

и аз оставам със без тях 

и поети тъй безброй редят пред мен

пак непознати

и в утрото познато,

обогатен и стреснат 

мисля с радост,

с усмивка да творя  и някой, някога

да може да чете или цитира  

тази болка и тъга!

© Асен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??