20 янв. 2009 г., 20:32

Какво от това 

  Поэзия » Любовная
562 0 1

КАКВО ОТ ТОВА

 

Обичаш го, нали?

И какво от това?

Тебе те боли,

а за него си игра.

Искаш го, нали?

И какво от това?

Имаш красиви мечти,

но ще останеш сама.

Страх те е, нали?

И какво от това?

Не искаш да боли,

да останеш сама...

Ужасно е, нали?

И какво от това?

Не му пука. Ще те боли.

Ще страдаш. Ще останеш сама.

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??