КАКВО ОТ ТОВА
Обичаш го, нали?
И какво от това?
Тебе те боли,
а за него си игра.
Искаш го, нали?
И какво от това?
Имаш красиви мечти,
но ще останеш сама.
Страх те е, нали?
И какво от това?
Не искаш да боли,
да останеш сама...
Ужасно е, нали?
И какво от това?
Не му пука. Ще те боли.
Ще страдаш. Ще останеш сама.
© Вики Всички права запазени