5 дек. 2008 г., 22:34

Какво ще бъдеш ти за мен 

  Поэзия
537 0 1
Когато тъмнината жадна ме изпива,
когато черна нощ над мен своята гневна мощ излива,
когато гледам към зората, а тя си отива,
когато глъхне до мен тишината
и попиват я лапите на самотата,
когато поглед се губи в празнотата
и отчаяно ехо се блъска в душата,
когато злоба зловеща идва насреща
и с голо сърце се среща,
когато полита душата в щастие нетрайно,
или когато потъва в земята, безкрайно!
Тогава какво ще бъдеш ТИ за МЕН?

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??