20 апр. 2010 г., 22:09

Какво си ти за мен 

  Поэзия » Любовная
949 0 2

                       Какво си ти за мен

 

Тази нощ небето е обсипано със звезди,
поглеждам и все едно там са твоите очи.

Очи - нежни, мили, пълни с искри,
искри, каращи сърцето ми да трепти.
Как искам да хвана ръцете ти,
как изгарям да целуна устните ти,
искам да ме обгърнеш в топлата си прегръдка.
Ти си причината да се смея,
заради теб не само съществувам, а и живея.
Ти си въздухът, нужен ми, за да дишам,
ти си светлината, нужна ми, за да виждам.
Ти си слънцето, заради което го има деня,
ти си луната, която ми помага да заспя.
Ти си полъхът мек,
ти си на раните ми лек.

Ти си щастието за мен,
дори и болката е поносима, щом ти си до мен.
Не знам как да ти опиша обичта си.
Обичам те до дъното на душата си,
обичам те до болка,
обичам всяка част от теб.
Обичам те и сбъднах мечтата си,
мечтата да обичам някой, който го заслужава наистина.
Обичам те, не забравяй това...

 

     Посветено на   човека, когото обичам, а той така и не ме разбра.

© Роси Кралева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??