12 апр. 2018 г., 00:28

Какво съм аз? 

  Поэзия » Любовная
352 5 9

Какво съм аз? Пресъхнала сълза.

Навярно превалявала в нощта ти.

Излята със завидна лекота

за мъничка троха от любовта ти.

 

Какво съм аз? Молитва за любов

Навярно промълвена в тишината

един несбъднал се, сърдечен зов

разнищил ми завинаги душата!

 

Какво съм аз? Един разцъфнал мак.

Прехласнал се по теб и хубостта ти.

Аз искам да се върне всичко пак.

Да бъда с теб, да чуя пак гласа ти...

 

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??