12.04.2018 г., 0:28 ч.

Какво съм аз? 

  Поезия » Любовна
343 5 9

Какво съм аз? Пресъхнала сълза.

Навярно превалявала в нощта ти.

Излята със завидна лекота

за мъничка троха от любовта ти.

 

Какво съм аз? Молитва за любов

Навярно промълвена в тишината

един несбъднал се, сърдечен зов

разнищил ми завинаги душата!

 

Какво съм аз? Един разцъфнал мак.

Прехласнал се по теб и хубостта ти.

Аз искам да се върне всичко пак.

Да бъда с теб, да чуя пак гласа ти...

 

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??