17 янв. 2020 г., 13:41

Каквото беше 

  Поэзия
765 4 6

Не ми се чака и не ми се тръгва.
Не ми се взима никакво решение.
И цялата история недъгава
във мене буди само отвращение.
Не си прави труда, излишно е,
и твърде късно е за извинение.
Каквото беше между нас - отишло е
по дяволите, без съмнение.

© Cucurbita Maxima Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??