Jan 17, 2020, 1:41 PM

Каквото беше 

  Poetry
778 4 6

Не ми се чака и не ми се тръгва.
Не ми се взима никакво решение.
И цялата история недъгава
във мене буди само отвращение.
Не си прави труда, излишно е,
и твърде късно е за извинение.
Каквото беше между нас - отишло е
по дяволите, без съмнение.

© Cucurbita Maxima All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??