17 мая 2008 г., 21:49

Какъв си 

  Поэзия » Философская
694 0 1

Наивен ли си,

ще те подведат.

Щедър ли си,

ще те осакатят.

Весел ли си,

ще те натъжат.

Смел ли си,

ще те обременят.

Лъжеш ли,

ще си богат.

Мамиш ли,

за всичките ще си ортак.

Нека малко нещата да се променят,

иначе на къде отива този свят?

© Елена Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??