17.05.2008 г., 21:49 ч.

Какъв си 

  Поезия » Философска
695 0 1

Наивен ли си,

ще те подведат.

Щедър ли си,

ще те осакатят.

Весел ли си,

ще те натъжат.

Смел ли си,

ще те обременят.

Лъжеш ли,

ще си богат.

Мамиш ли,

за всичките ще си ортак.

Нека малко нещата да се променят,

иначе на къде отива този свят?

© Елена Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??