12 авг. 2017 г., 12:15

Каламбури 

  Поэзия » Философская
803 0 0

Каламбури

Аз пак съм тук, при първата си чаша.
Кафето най-спокойно си дими.
О, тука съм в сладкарничката наша,
пак четата ни тук се весели!

 

Дошли сме тука пак да поседиме.
Да сторим ритуала си и днес
и час на себе си да посветиме,
на колелцата си да сложим грес!

 

Макар че всички тука сме се сбрали,
повтаряме и ритуала днес,
и наште пътища в едно сме сбрали,
но всеки гони своя интерес!

 

Тук всеки си измисля каламбури
и иска всички ни да заблуди
и в общото и своето да тури,
проблема си по-лесно да реши.
14.07.2017г. Драгойново

 

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??