КАЛЕЙДОСКОП
Всико хубаво свършва -
на съдбата в плен,
днес щастливо си влюбен,
утре лошо ранен.
Безусловно обичат в теб
всичко лошо дори,
утре просто забравят -
за теб нямат очи...
В този свят много пъстър
си едно стъкълце.
Калейдоскопът превърта
и мени цветове...
© Радка Миндова Все права защищены