19 янв. 2011 г., 00:27

Камбана ли е 

  Поэзия
408 0 1

по това време  търся 

един поглед

в паметта си ровя

да прозвъни - чакам

да разсипе по мен кафяво

и да прелива

да се насити чиста капка

светлина

сърцето да виси на букетче

цвете

да ухаят събудени звуци

в разлюляна топола...

какво е

нежност ли е

докосване - не 

страст е

потъване и очакване и ураган

заря е

с нея хвърлям заровете и

оставам жена -

да 

камбана е...

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е хубаво!Свежо, витално - беше удоволствие да го прочета.
Предложения
: ??:??