по това време търся
един поглед
в паметта си ровя
да прозвъни - чакам
да разсипе по мен кафяво
и да прелива
да се насити чиста капка
светлина
сърцето да виси на букетче
цвете
да ухаят събудени звуци
в разлюляна топола...
какво е
нежност ли е
докосване - не
страст е
потъване и очакване и ураган
заря е
с нея хвърлям заровете и
оставам жена -
да
камбана е...
© Дима Всички права запазени