18 сент. 2007 г., 16:43

Камбанен звън 

  Поэзия
1097 0 5
Камбанен звън

Камбанен звън...
след него тишина,
разкъсват се от скръб душите
на хиляди парчета самота
и страх, че смисълът избягал е от дните.

Камбанен звън...
отново тишина
разлива се като отрова в мрака.
Що значи някаква сълза сега,
когато цялото небе заплака.

Камбанен звън -
най-тъжното сбогуване с нощта.
Последен звън...
Остана само тишина.

© Мари Пиф Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??