Sep 18, 2007, 4:43 PM

Камбанен звън 

  Poetry
1071 0 5
Камбанен звън

Камбанен звън...
след него тишина,
разкъсват се от скръб душите
на хиляди парчета самота
и страх, че смисълът избягал е от дните.

Камбанен звън...
отново тишина
разлива се като отрова в мрака.
Що значи някаква сълза сега,
когато цялото небе заплака.

Камбанен звън -
най-тъжното сбогуване с нощта.
Последен звън...
Остана само тишина.

© Мари Пиф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??