4 янв. 2024 г., 07:37

Камбани 

  Поэзия
110 0 2


В сърцето ми
бият камбани
И зная...
Това е зов за Любов
Съцето ми бие
и праща на всеки,
по малко,
от моята,
чиста любов
Настава ден...
Нощта си отива...
Отнася със себе си
и частичка от мен
От този, вчерашен
мой ден и живот
Оставам сама...
Отново,
с надежда
да срещна онази,
горещата ,
страстна любов...
В сърцето ми,
бият камбани
Тревожни камбани
и трескаво търсят
сърцето... което
във същият ритъм
със моето бие...
Ала в нощта
и в деня...
Остава само
това мое,
найвно и крехко,
детинско сърце...
И бият камбани
Ветрове вият
и ронят...кристални сълзи
Самотно остава...
и тона,
по малко се губи,
на това мое,
самотно сърце...
Камбаните бият
Звука им е вечен...
Ала не ...и туптенето
на моето
тъжно сърце...

 

Камбаните бият...


Valentina Mitova
12/22/2023

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??