5 февр. 2006 г., 22:54

КАМБАНИТЕ 

  Поэзия
743 0 1
КАМБАНИТЕ ЗАБИХА В СЪВЕСТТА
ИЗВАДИХА НА ПОКАЗ ГРЕХОТА
И ,КОЛКО СТРАСТИ,ПОХОД,МЪРСОТИЯ
ИЗБЪЛВА ОТ ДУШАТА МИ СТИХИЯ.

ВРАТАТА Й ЗАКЛЮЧЕНА ЗАДЪРЖАХ
ЗАДЪЛГО СЪВЕСТТА СИ НЕ СЪБУЖДАХ
И БРОДЕХ В ЛАБИРИНТИ СВОИ
БЕЗ СТРАЖ- НАВОЛЯ С МИСЛИ МОИ.

БЯХ БЕЗ ОРЕОЛ СВЕТИЦА
ДУША-ДЕТЕ,А ГРЕШНИЦА
С ЛИЦЕТО НА ИКОНА СВЯТА
СЪБЛАЗЪН В ТЯЛО НА ЖЕНАТА.

© Милена Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??