14 апр. 2014 г., 00:58  

Камина 

  Поэзия » Другая
380 0 0

очи
Розаичен текст
почти
пре-хапан език
горчи
горчиво-солени
съдби
върти
циклично
кръвоносна
системи
вино
орисано бъдеще
в рубинено червено
кръв по зЪби

невинно

бели кървища
бодли
впили жило във венци
пчели
изсъхват по напуканите устни
духни
преминал сезон на целувки
прах и пепел
от думи
след буйни огньове

обсебващи
бушуващи мисли
предшестващи
сутрин - камината спи
вечер
пуши
коминни искри
пише
таванни звезди
диша
кислорода душù
с почернели дробове
от комина излитат души
излизат по-белели
на нощен фон
сънуващ стон
прегърнат защитно
беззащитен по избор
голо-завит в топлина
избягали

© Северина Даниелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??