29 апр. 2022 г., 07:11

Канадско прозрение за Украйна 

  Поэзия » Юмористическая
1011 3 1

"Даже да не сте богати -

дайте им своите заплати!
Че аз откъде да знам,

че с тях оцелявате едвам!?"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??