29.04.2022 г., 7:11 ч.

Канадско прозрение за Украйна 

  Поезия » Хумористична
960 3 1

"Даже да не сте богати -

дайте им своите заплати!
Че аз откъде да знам,

че с тях оцелявате едвам!?"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??